Werken bij Plantenkwekerij Joost SterkeZie onderstaand de vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op via anitasterke@jooststerke.nl of bel 0411-641542. Staat jouw functie er niet bij, maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie. Openstaande vacatures

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

- Logistiek medewerker full time
- Medewerker I of II Boomkwekerij
- BBL leerling (4 dagen werk 1 dag school)
- Scholieren (M) vanaf 15 jaar voor op zaterdag en in vakanties

Zie onderstaand de vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op via anitasterke@jooststerke.nl of bel 0411-641542. 

Team

Wij hechten veel waarde aan een hecht team dat goed samenwerkt. Daarom zijn we ook extra trots op onze medewerkers. We hebben al jaren een vast team. Ons team bestaat  momenteel uit 15 vaste fulltime medewerkers. En we werken met scholieren vanaf 15 jaar op de zaterdagen en in de vakanties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken of een scholing te volgen? Vraag het ons gerust. We zijn altijd op zoek naar goede krachten. 

Opleiding

Wij werken samen met diverse opleiders in het Groen zoals o.a. Talentboom. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij ons op de kwekerij? Vraag het ons gerust. We vertellen je er graag meer over. Talentboom


Logistiek medewerker

Vind je het leuk om met planten, machine’s en mensen te werken en werk je graag buiten? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega als Logistiek Medewerker!

De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en verzendklaar maken van geplaatste orders aan de hand van werkbonnen. Het transporteren van planten met behulp van loaders, heftruck en palletwagen. Je controleert inkomende en uitgaande vrachten op kwaliteit, aantallen en eventuele gebreken. Verder zorg je voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je overlegt met (inter)nationale chauffeurs over laad- en loswerkzaamheden en zorgt er voor dat de juiste documenten worden ingevuld en/of meegegeven.

Functie-eisen

- MBO werk- en denkniveau.

- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

- Enige kennis van planten, logistiek en heftruck loaders is gewenst.

- Je bent in het bezit van een trekkerrijbewijs en/of heftruckcertificaat.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt redelijk Duits en Engels.

We bieden je een contract voor 40 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op: 0411 - 62 15 42 / 06 - 55 17 76 59 of stuur een mailtje naar: anitasterke@jooststerke.nl.Medewerker Boomkwekerij

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We bieden een mooie plek in een gezellig team waar je op een ruim 40 ha. tellende kwekerij met een groot assortiment aan plantensoorten kunt werken. 

Als teeltmedewerker plantenkwekerij ben je o.a. verantwoordelijk voor: bestellingen klaarmaken en inpakken, oppotten, stekken, scheuren, gewasbescherming en -verzorging, aansturen medewerkers, werkzaamheden met tractor, loader en heftruck. Je bent een echte ‘allrounder’ en pakt ook andere voorkomende werkzaamheden in deze functie op. 

Houd je van afwisselend werk in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken? 

Dan zoeken we jou als Medewerker Boomkwekerij I of II! 

We bieden je een contract voor 40 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij. 

Interesse?

Bel 0411-621542 of stuur een mailtje naar anitasterke@jooststerke.nl BBL LEERLING Teelt & Techniek niveau 2 of 3

Ter uitbreiding van ons team zoeken we per direct een collega die het werken en leren wil combineren. We bieden een mooie plek, in een gezellig team waar je op een ruim 40 ha. tellende kwekerij met een ruim assortiment aan plantensoorten de kneepjes van het vak kunt leren. We zijn een erkende opleider.

Houd je van afwisselend werk in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken? 

Dan zoeken we jou! 

We bieden je een contract voor 32 uur per week + 8 uur school, verdeeld over 5 dagen (4 dagen werken, 1 dag school), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je zou per direct kunnen beginnen. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij. 

Wil je weten wat deze combinatie van leren en werken nu precies inhoudt?

Bekijk het filmpje, bel: 0411-621542 of stuur een mailtje naar: anitasterke@jooststerke.nl. BIJBAAN! Enthousiaste collega's gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Ben je een echte aanpakker, niet bang om viezen handen te krijgen en hou je van afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SCHOLIEREN GEZOCHT!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct scholieren vanaf 15 jaar. Je zult diverse werkzaamheden verrichten op de kwekerij in teamverband. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Je kunt altijd even langskomen of een dag mee proefdraaien.

Dus zit je nog op school en wil je graag in de vakanties en op zaterdag iets bijverdienen? Neem dan contact met ons op via 0411 - 62 1542 of stuur een mail naar anitasterke@jooststerke.nl. Er zit groei in de boomkwekerij

De Boomkwekerij is een dynamische sector met een grote variatie aan werkzaamheden. Zowel op kantoor, bij klanten als op het bedrijf zelf. Denk hierbij aan: logistiek, marketing en sales, teeltmedewerkers, kantoormedewerkers, leidinggevenden en techneuten. Iets voor jou? Kijk op www.talentboom.nl of neem contact met ons op.
Geen verkoop aan particulieren.