Werken bij Joost SterkeOpenstaande vacatures

Onze plantenkwekerij is zich volop aan het ontwikkelen. Daarom zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar:

- Teeltmanager Containerteelt (38 uur)
- Medewerkers Plantenkwekerij (38 uur)
- BBL leerling (4 dagen werk 1 dag school)

Zie hieronder de vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op via anitasterke@jooststerke.nl of bel 0411 - 62 15 42. 

Ons team

Wij versterken veel waarde aan een hecht team dat goed samenwerkt. Daarom zijn wij ook extra trots op onze medewerkers. We hebben al jaren een enorm team. Ons team bestaat momenteel uit 15 vaste fulltime medewerkers. En we werken met scholieren vanaf 15 jaar op de zaterdagen en in de vakanties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken of een scholing te volgen? Vraag het ons gerust. Wij zijn altijd op zoek naar goede krachten. Impressie van de werkzaamheden op onze kwekerij

Wil je weten hoe het is om op de kwekerij te werken? Op deze pagina vind je diverse filmpjes waarmee je een goede indruk krijgt van de werkzaamheden. Interesse in een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op, we hebben je graag nodig om langs te komen. Werken bij Joost Sterke


 

Medewerker Plantenkwekerij

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's! Zowel mensen met groene vingers als logistieke medewerkers. We bieden een mooie plek in de tuin van Brabant waar we op een ruim 40 ha tellende kwekerij zowel in de vollegrond als in potten een breed assortiment heesters kweken. Wij bieden jaarrond werk in een groot team van 15 medewerkers.

Vind je het leuk om met planten, machines en mensen te werken? Werk je graag buiten? Dan is dit je kans!

Als medewerker plantenkwekerij ben je oa verantwoordelijk voor: bestellingen klaar maken, oppotten, planten, gewasverzorging en rooien. Rijden met tractoren, heftruck en lader horen daarbij. Wil je een echte allrounder worden, heb je MBO werk- en denkniveau, houd je van afwisselend werk, bezig zijn in en met de natuur. Werk je zowel graag binnen als buiten en ben je niet bang om handen te krijgen? Neem dan contact op met ons op!

Functie-eisen

- Inzicht Praktisch en een goede motivatie. 
- Je kunt omgaan met machines en tractoren.
- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Enige affiniteit met de agrarische sector zou fijn zijn, maar wij vinden het belangrijk dat je de juiste werkhouding hebt en in ons team verleden dan dat je de juiste opleiding/ ervaring hebt.

Wij bieden je een contract voor 38 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te groeien. Een BBL-opleiding behoort daarbij tot de mogelijkheden. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij.

Interesse?

Neem contact op met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je cv met motivatie naar anitasterke@jooststerke.nl. 

 

Teeltmanager Containerteelt

We zoeken iemand die een passie voor planten heeft en graag in teamverband werkt. Voor deze functie ben je voornamelijk bezig met ons containerveld. Dit omvat grotendeels heesters, waarvan 0,8 hectare in de kas en 4 hectare containerveld. Je optimaliseert het groeiproces van de potplanten. Bewatering, bemesting, klimaatbeheersing, gewasbescherming en alle bijbehorende controles vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele medewerkers die je aanstuurt en begeleidt. 

Functie-eisen

- Passie voor planten
- Praktisch inzicht en een goede motivatie.
- Enige affiniteit met de agrarische sector.
- Zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Kennis van machines, zoals loader en heftruck.
- MBO- of HBO-opleiding in de groensector.

Wij bieden

- Werken met en voor een gezellig team.
- Gunstige werktijden, dus een goede balans tussen werk en privè.
- Contract voor 38 uur met mogelijkheid tot een vast contract.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Salaris conform CAO open teelten boomkwekerij.

Interesse?

Neem contact op met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je cv met motivatie naar anitasterke@jooststerke.nl. BBL LEERLING Teelt & Techniek niveau 2 of 3 

Ter uitbreiding van ons team zoeken we per directe collega die het werken en leren wil combineren. We bieden een mooie plek, in een gezellig team waar je op een ruime 40 ha. tellende kwekerij met een ruim assortiment aan plantensoorten de kniepjes van het vak kunt leren. Wij zijn een erkende opleider.

Houd je van afwisselend werken in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken? 

Dan zoeken wij jou! 

Wij bieden je een contract voor 32 uur per week + 8 uur school, verdeeld over 5 dagen (4 dagen werken, 1 dag school), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je zou per direct kunnen beginnen. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij. 

Wil je weten wat deze combinatie van leren en werken nu precies inhoudt?

Bekijk het filmpje, bel: 0411-621542 of stuur een email naar: anitasterke@jooststerke.nl. Interview! BBL opleiding

Onze collega Luuk Haerkens, oud student Teelt en Techniek, specialisatie Boomkwekerij (BBL) bij Yuverta, vertelt graag over zijn werk. Wij zijn blij met zo'n gepassioneerde collega. Lijkt een combinatie van werken en leren jou ook interessant? Neem dan contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

BIJBAAN!

BIJBAAN! Enthousiaste collega's gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Ben je een echte aanpakker, niet bang om viezen handen te krijgen en hou je van afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SCHOLIEREN GEZOCHT!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per directe scholieren vanaf 15 jaar. Je zult diverse werkzaamheden op de kwekerij in teamverband uitvoeren. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Je kunt altijd zelfs langskomen of een dag mee proefdraaien.

Dus zit je nog op school en wil je graag in de vakantie en op zaterdag iets bijverdienen? Neem dan contact met ons op via 0411 - 62 1542 of stuur een mail naar anitasterke@jooststerke.nl. 

 

Opleiding

Er zit groei in de boomkwekerij

Wij werken samen met diverse opleiders in het Groen zoals oa  Talentboom . Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij ons op de kwekerij? Vraag het ons gerust. We vertellen je er graag meer over. 

De Boomkwekerij is een dynamische sector met een grote variatie aan werkzaamheden. Zowel op kantoor, bij klanten als op het bedrijf zelf. Denk aan: logistiek, marketing en sales, teeltmedewerkers, kantoormedewerkers, leidinggevenden en techneuten.

Iets voor jou? Kijk op  www.talentboom.nl  of neem  contact  met ons op.

Bekijk de video!Geen verkoop aan particulieren.