Werken bij Joost SterkeImpressie van de werkzaamheden op onze kwekerij

Wil je weten hoe het is om te werken op de kwekerij? Op deze pagina vind je diverse filmpjes waarmee je een goede impressie krijgt van de werkzaamheden. Interesse in een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op, we nodigen je graag uit om langs te komen. Werken bij Joost Sterke


Openstaande vacatures

Onze plantenkwekerij is zich volop aan het ontwikkelen. Daarom zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar:- Medewerkers Plantenkwekerij (38 uur)
- BBL leerling (4 dagen werk 1 dag school)

Zie onderstaand de vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op via anitasterke@jooststerke.nl of bel 0411 - 64 15 42. 

Ons team

Wij hechten veel waarde aan een hecht team dat goed samenwerkt. Daarom zijn we ook extra trots op onze medewerkers. We hebben al jaren een vast team. Ons team bestaat momenteel uit 15 vaste fulltime medewerkers. En we werken met scholieren vanaf 15 jaar op de zaterdagen en in de vakanties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken of een scholing te volgen? Vraag het ons gerust. We zijn altijd op zoek naar goede krachten.  

Medewerker Plantenkwekerij

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Zowel mensen met groene vingers als logistiek medewerkers. We bieden een mooie plek in de tuin van Brabant waar we op een ruim 40 ha tellende kwekerij zowel in de vollegrond als in potten een breed assortiment heesters kweken. We bieden jaarrond werk in een vast team van15 medewerkers.

Vind je het leuk om met planten, machine’s en mensen te werken? Werk je graag buiten? Dan is dit je kans!

Als medewerker plantenkwekerij ben je o.a. verantwoordelijk voor: orders gereed maken, oppotten, planten, gewasverzorging en rooien. Rijden met tractoren, heftruck en loader horen daarbij. Wil je een echte allrounder worden, heb je MBO werk- en denkniveau, houd je van afwisselend werk, bezig zijn in en met de natuur. Werk je zowel graag binnen als buiten en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen

- Praktisch inzicht en een goede motivatie. 
- Je kunt omgaan met machines en tractoren.
- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Enige affiniteit met de agrarische sector zou fijn zijn, maar wij vinden het belangrijker dat je de juiste werkhouding hebt en in ons team past dan dat je de juiste opleiding/ ervaring hebt.

We bieden je een contract voor 38 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien. Een BBL-opleiding behoort daarbij tot de mogelijkheden. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij.

Interesse?

Neem contact met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je c.v. met motivatie naar anitasterke@jooststerke.nl. 

 

BIJBAAN! Enthousiaste collega's gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Ben je een echte aanpakker, niet bang om viezen handen te krijgen en hou je van afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SCHOLIEREN GEZOCHT!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct scholieren vanaf 15 jaar. Je zult diverse werkzaamheden verrichten op de kwekerij in teamverband. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Je kunt altijd even langskomen of een dag mee proefdraaien.

Dus zit je nog op school en wil je graag in de vakanties en op zaterdag iets bijverdienen? Neem dan contact met ons op via 0411 - 62 1542 of stuur een mail naar anitasterke@jooststerke.nl. BBL LEERLING Teelt & Techniek niveau 2 of 3 

Ter uitbreiding van ons team zoeken we per direct een collega die het werken en leren wil combineren. We bieden een mooie plek, in een gezellig team waar je op een ruim 40 ha. tellende kwekerij met een ruim assortiment aan plantensoorten de kneepjes van het vak kunt leren. We zijn een erkende opleider.

Houd je van afwisselend werk in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken? 

Dan zoeken we jou! 

We bieden je een contract voor 32 uur per week + 8 uur school, verdeeld over 5 dagen (4 dagen werken, 1 dag school), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je zou per direct kunnen beginnen. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij. 

Wil je weten wat deze combinatie van leren en werken nu precies inhoudt?

Bekijk het filmpje, bel: 0411-621542 of stuur een mailtje naar: anitasterke@jooststerke.nl. Onze collega Luuk Haerkens, oud student Teelt en Techniek, specialisatie Boomkwekerij (BBL) bij Yuverta, vertelt graag over zijn werk. Wij zijn blij met zo'n gepassioneerde collega. Lijkt een combinatie van werken en leren jou ook interessant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Opleiding

Er zit groei in de boomkwekerij

Wij werken samen met diverse opleiders in het Groen zoals o.a. Talentboom. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij ons op de kwekerij? Vraag het ons gerust. We vertellen je er graag meer over. 

De Boomkwekerij is een dynamische sector met een grote variatie aan werkzaamheden. Zowel op kantoor, bij klanten als op het bedrijf zelf. Denk hierbij aan: logistiek, marketing en sales, teeltmedewerkers, kantoormedewerkers, leidinggevenden en techneuten.

Iets voor jou? Kijk op www.talentboom.nl of neem contact met ons op.
Geen verkoop aan particulieren.