Het ideale management platform voor de groene sector!Hortitime is een online registratie platform voor bedrijven in de agrarische sector. Bij Hortitime kunnen uren geboekt worden, verlofuren worden ingezien en het geeft u een duidelijk overzicht waar de uren aan besteed worden. Iedere werknemer vult zelf iedere dag zijn gewerkte uren in gewoon op zijn smartphone. 

 

Hortitime

Voor meer informatie ga naar de website van Hortitime

Hortitime


 

Managementsysteem voor de boomkwekerij

Een managementsysteem waarop uren kunnen worden ingevuld en gecontroleerd. Verantwoord en handig, want op deze manier kunt u precies zien hoeveel uur er per veld, handeling of plantsoort besteed wordt, inclusief statistieken. Op deze manier berekent u makkelijk en snel uw kostprijs.  

 

Daarnaast zijn er ook overige registratiemogelijkheden beschikbaar, zoals het bijhouden van verlof, taken, machineonderhoud, werkprocessen enz.

 

 

Eerste maand gratis!

Bij Hortitime is de eerste maand gratis. In deze maand zijn alle modules beschikbaar en kunt u het systeem uitproberen. Pas daarna gaat, na akkoord, het abonnement van start.

 

Modules

De kosten voor Hortitime zijn een eenmalige prijs van € 500,- excl. btw voor de installatie en daarna betaalt u abonnementskosten. De standaardbasismodule kost € 70,- excl. btw per maand. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk. Deze vindt u op onze website. 

 

 

 

Up-to-date systeem

Uiteraard wordt het systeem up-to-date gehouden. Eventueel kunnen er extra modules of functionaliteiten toegevoegd worden naar wens van de gebruikers van Hortitime.

 

Hortitime is het managementplatform waarop de kweker het heft in eigen handen heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@hortitime.nl of bel 0411 - 64 15 42

 

 

 Hortitime


Investeren, opschalen en personeelsmanagement eenvoudiger dankzij Hortitimeartikel boom-in-bussines janauri 2022Geen verkoop aan particulieren.